+36 20 9926995  elitajandekok@gmail.com
Akciós
 24 karátos arannyal bevont (új) 2000 forintos bankjegyveret
Megosztás másokkal:

24 karátos arannyal bevont (új) 2000 forintos bankjegyveret

Cikkszám: 00213
Kiszerelés: db
11 999 Ft   8 999 Ft
 db

Termékismertető




24 karátos arannyal bevont (új) 2000 forintos UNC bankjegyveretek -
fali kivitelben


A nemrégiben megjelent 2000 forintos bankjegy mindkét oldalának hű másolata, mely gyártását részben kézzel, részben géppel végzik el. A művelet során 24 karátos arany lapokat használtak fel, így biztosítva a bankó egyediségét és értékállóságát. A rendkívül aprólékos kidolgozás és az arany csillogó fénye elkápráztatja Önt, családját, ügyfeleit és vendégeit is.  A bankjegyek mérete : 152 mm x 72 mmA keret pedig kb. 30 cm x 36 cm nagyságú.
Félreértések elkerülése végett : a kínált termék nem az eredeti bankjegyek aranyozott változata, sőt nem is papírból készült !
A bankókhoz -mint látható- certifikát is tartozik, mely igazolja a felhasznált színarany minőségét. A képeken mindig az aukcióra bocsátott terméket láthatja, nem interneten talált képekből dolgozunk.Termékeink átvehetőek budapesti irodánkban személyesen vagy postán keresztül (előre utalással).Minden vásárlás alkalmával 10 százalékos kedvezménykupont adunk, melyet következő vásárlásánál érvényesíthet bármelyik termékünknél. 100% elégedettségi garanciát vállalunk, tehát ha Ön mégsem elégedett a termékkel, úgy 8 napon belül kérdés nélkül visszavesszük ! Vásárlásáról minden esetben ÁFÁ-s számlát adunk, mely akár el is számolható vállalkozásában !Figyelje folyamatosan bővülő árukínálatunkat, érdemes !